Cvičebnice nový výtisk

Rádi bychom se ještě jednou všem našim zákazníkům omluvili za naši chybu, kdy jsme omylem poslali k tisku verzi Cvičebnice, bez zapracování poslední korektury. Samotné úlohy tak chyby neobsahují, jedná se pouze o překlepy, případně o neučesané formulace vět v řešení. Úlohy byly vytvářeny s cílem děti připravit na blížící se přijímačky a tento cíl stále splňují. Bohužel jsme chyby objevili až po odeslání kolem dvou set výtisků cvičebnice našim zákazníkům, kteří si ji zakoupili přes náš e - shop. Těmto zákazníkům jsme minulé pondělí poslali informační email s omluvou a ihned jsme jim poslali nový opravený výtisk. Další možností, jak mohli zákazníci cvičebnici získat, bylo u knihkupců, od nich chybné výtisky stahujeme. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti těm, kteří si ji u knihkupců zakoupili.  Tito zákazníci nás mohou kontaktovat na telefonním čísle 234 705 555 nebo na emailu scio@scio.cz, my jim obratem zašleme nový opravený výtisk.

2. 1. 2017